Lifestyle tafel

Een ronde lifestyle tafel is de ideale eettafel of zittafel voor u, als u regelmatig met meerdere mensen aan tafel zit. Doordat een ronde tafel geen poten op de hoek, maar één poot in het midden heeft, is het heel makkelijk om Lifestyle stoelen te schuiven. Bent u met 3 personen, dan verdeelt u de beschikbare ruimte rond de tafel over 4 stoelen.

Bent u met bijvoorbeeld 5 personen, dan zet u de stoelen wat dichter bij elkaar rondom de tafel. Waar u de stoelen precies zet, maakt weinig uit omdat er geen tafelpoten in de weg staan. Wij kunnen u een op maat gemaakte ronde tafel leveren die de door u gewenste grootte heeft. Daarbij kunt u kiezen uit diverse onderstellen en verschillende typen tafelbladen. Hierdoor kunt u altijd een tafel kiezen die perfect past in gewenste interieur.

Wij bieden u graag de mogelijkheid om onze ronde tafels te komen bezichtigen in onze showroom. In een persoonlijk gesprek nemen wij graag uw wensen met u door en bespreken wij welke tafel aan deze wensen voldoet. Lifestyle weet waar het over gaat.