Lifestyle

LifeStyle maakt van uw interieur een echt thuis. Met een zeer uitgebreide collectie meubelen en decoratie artikelen, kunt u uw woning helemaal naar uw eigen smaak en stijl inrichten. Van meubelen als tafels, stoelen en kasten tot sfeermakers als kaarsen, kandelaars en kunstbloemen, de LifeStyle collectie heeft het allemaal.

U maakt van uw badkamer een stijlvolle badkamer met het badtextiel van Lifestyle. Uw bank tovert u om tot een blikvanger met een paar kussens of een heerlijk zachte plaid. Met een bijzettafeltje, vloerkleed of krukje creƫert u net wat meer ruimte, sfeer of een extra zitplaats.

Ook uw tuin maakt u compleet met het tuinmeubilair van LifeStyle. Of u nu kiest voor een tuinbank of tuintafel, uw tuin wordt zeker weten nog mooier. U vindt de LifeStyle collectie in onze showroom, die op afspraak geopend is. Wij adviseren u graag bij het uitzoeken van uw LifeStyle interieur.

Woodstock Vloeren

Door een zeer goede samenwerking met Woodstock Vloeren bieden wij u naast onze meubels ook een mooie vloer aan. Kijk maar eens op www.woodstock-vloeren.nl.