Ronde tafel voor buiten

Een ronde tafel voor buiten is een aanwinst voor uw tuin. U kunt met uw gezin heerlijk ontbijten in de zon. Of genieten van de lange zomeravonden onder het genot van een lekker glaasje rode wijn of alcoholvrij biertje. Een tafel van lifestyle is de ideale plek om samen te komen en elkaar te ontmoeten. Hier worden herinneringen gemaakt en geniet u van het buitenleven. Natuurlijk is het daarbij wel belangrijk dat uw ronde tuintafel voldoet aan uw wensen.

Hoeveel mensen wilt u kwijt kunnen aan tafel? Hoeveel ruimte heeft u om de tafel neer te zetten? Allemaal vragen die van belang zijn bij het maken van de juiste keuze. Wij hebben een uitgebreid assortiment tuintafels, zowel rechthoekig als rond. Mocht er in assortiment van lifestyle toch geen tafel zitten die u aanspreekt, dan kunt u kiezen door ons een op maat gemaakte tafel.

Robuust en lekker stoer of industrieel. Het kan allemaal bij ons. In een persoonlijk gesprek in onze showroom nemen wij graag de mogelijkheden die wij u bieden voor de aanschaf van een tafel op maat gemaakt met door ons naar uw wens.