Dienbladen

Een dienblad is een onmisbaar onderdeel in elk interieur. Een dienblad is niet alleen handig en praktisch om kopjes en schoteltjes op te zetten. Zeker met een feestje is een dienblad onontbeerlijk om glazen rond te delen aan uw gasten. Tegenwoordig wordt een dienblad voor veel meer dingen gebruikt. Het is echt onderdeel uit gaan maken van de decoratie in een interieur.

Wat dacht u van een dienblad met decoratieve kaarsen voor op uw dressoir of tafel? Of een extra groot dienblad om op een hocker of poef te leggen zodat deze dienst kan doen als bijzettafel? Wij hebben een groot assortiment dienbladen in verschillende stijlen. Zo zit er altijd een dienblad bij dat past bij u en uw interieur. Kom naar onze showroom om inspiratie op te doen en onze uitgebreide collectie dienbladen te bekijken. Graag voordat u komt even een afspraak maken zodat wij u persoonlijk kunnen ontvangen en adviseren.

Mooi dienblad of hapjesplank van beton? Deze multifunctionele plank is verkrijgbaar met beton of houten met handvaten en is afgewerkt met een stoere metalen strip met metalen noppen aan de zijkanten. Deze serveerplank is gemaakt van beton met hout, ook wel sheesham hout genoemd. Rozenhout staat bekend om zijn mooie tekening in het hout. Om je plank schoon te houden kan je hem het beste met speciale olie insmeren. Deze dunne mineraalolie is smaak en geurloos..