Hapjes planken

Serveer uw hapjes bij de borrel met een stijlvolle houten hapjesplank.
Uw borrelhapjes smaken sowieso al beter als ze op een mooi opgemaakte hapjesplank liggen. Daarnaast geeft het een extra feestelijk tintje aan uw borrel. De hapjesplanken zijn te koop in verschillende afmetingen.

Afhankelijk van de hoeveelheid hapjes die u in één keer uit wilt serveren, kiest u de grootte van de plank. Nog makkelijker is het om direct hapjesplanken in meerdere afmetingen in huis te halen. Zo heeft u nooit een stuk plank over als u weinig hapjes heeft en heeft u nooit te weinig ruimte als u voor een groot gezelschap hapjes wilt serveren. Houd er rekening mee dat een hapjesplank een natuurproduct is. Dat betekent dat geen enkele plank exact hetzelfde is. Wilt u weten hoe onze hapjesplanken eruit zien? Breng dan een bezoek aan onze showroom. Deze is op afspraak geopend.

Mooi dienblad of hapjesplank van beton? Deze multifunctiole plank is verkrijgbaar met betonn of houten met handvaten en is afgewerkt met een stoere metalen strip met metalen noppen aan de zijkanten. Deze serveerplank is gemaakt van beton met hout, ook wel sheesham hout genoemd. Rozenhout staat bekend om zijn mooie tekening in het hout. Om je plank schoon te houden kan je hem het beste met speciale olie insmeren. Deze dunne mineraalolie is smaak en geurloos..