Ovale tafels

Een ovale tafel heeft als allergrootste voordeel dat hij geen hoeken heeft waar u zich aan kunt stoten. Daarnaast neemt een ovale tafel door de afgeronde hoeken minder ruimte in dan een vierkante of rechthoekige tafel. Door de opvallende vorm is een ovale tafel een aanwinst voor uw interieur.

Waarschijnlijk kijkt u bij het zoeken naar een nieuwe tafel niet direct naar tafels met een ovale vorm. Toch is een ovale tafel zeker de moeite waard om naar te kijken. Wij leveren ovalen tafels in diverse afmetingen.

Heeft u specifieke wensen voor wat betreft de afmetingen of afwerking? Kies dan voor een op maat gemaakte tafel. Zo koopt u een tafel die helemaal voldoet aan uw wensen en waar u jarenlang plezier van heeft. Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze showroom om ons assortiment tafels te bekijken. Wij bekijken graag met u welk type tafel, rond, rechthoekig of ovaal, het beste past in uw interieur.

Onze woon winkel in de Woodstock vloeren showroom

Woodstock vloeren is een full service en veelzijdig vloerenbedrijf waar in wij onze producten verkopen. Woodstock leveren vloeren aan zowel bedrijven als consumenten markt. Ook doet Woodstock nieuwbouwvloeren. We beginnen altijd met het inventariseren van de wensen van de klant. Als we die wensen transparant in kaart hebben gemaakt, kunnen we optimaal adviseren over de meest geschikte vloer en de meubels voor elke situatie waarin de vloer wordt toegepast.

Dekvloeren zijn vaak de ondervloeren

De isolatie maakt de vloer tussen de constructievloer en de afwerkvloer zwevend waardoor ook erg warm. Er zijn verschillende soorten vloeren waaruit u kunt kiezen. Woodstock kan de volgende soorten vloeren leveren:

 • magnesietvloer met leefvloer
 • anhydrietvloer met leefvloer
 • cement dekvloer
 • sneldrogende met leefvloer cementdekvloer met leefvloer

Op de betreffende pagina op de Woodstock vloeren site leest u over de specifieke eigenschappen en toepassingen van elke vloer voor elke verdieping.

Afgewerkten vloeren

Wat betreft vloeren kan u bij Woodstock vinden. Woodstock vloeren kan u adviseren over diverse soorten gietvloeren. In ons assortiment kunt u kiezen uit:

 • PVC-vloeren
 • Vinyl vloeren
 • Laminaatvloer
 • Parketvloer
 • Microcementvloeren

Ook over deze vloeren vindt u op de betreffende pagina's meer informatie.

Vloerverwarming

Kies je voor comfort in huis, kies dan voor vloerverwarming. De voordelen zijn eindeloos. Om er een paar te noemen:

 • Vloerverwarming zorgt ervoor dat het overal in de kamer even warm is
 • Warme voeten in de winter dankzij een warme vloer
 • Meer ruimte in de kamers door het ontbreken van radiatoren

Soorten vloerverwarming

Er zijn 3 verschillende soorten vloerverwarming:

 1. Traditionele vloerverwarming - met warm water uit een warmtebron
 2. Elektrische vloerverwarming - met een mat in de vloer die elektrisch verwarmd wordt
 3. Infrarood vloerverwarming - infrarood straling

Welk type vloerverwarming u het beste kunt toepassen, hangt af van uw situatie. Wij gaan dit graag met u in gesprek tijdens een bezoek aan onze showroom.

Vloerpakket en de juiste meubels

Bent u toe aan een complete vloerrenovatie of heeft u een nieuwbouwwoning gekocht of gaat u bouwen? Kies dan voor ons pakket. Met dit pakket beschikt u over vloerisolatie, vloerverwarming inclusief meubels naar wens en een afwerkvloer. Zo brengt u het hele pakket bij één leverancier die tevens uw contactpersoon is. Groot voordeel is dat u niet te maken heeft met verschillende leveranciers die niet goed op elkaar afstemmen waardoor uw eigen planning te laat komt. Wij regelen alles voor je en zorgen voor een perfect resultaat zonder gedoe.Onze woon winkel in de Woodstock vloeren showroom.