Ronde tuintafels

Een ronde tuintafel is een aanwinst voor uw tuin. U kunt met uw gezin heerlijk ontbijten in de ochtendzon. Of genieten van de lange zomeravonden onder het genot van een lekker glaasje rosé of alcoholvrij biertje. Een tuintafel is de ideale plek om samen te komen en elkaar te ontmoeten. Hier worden herinneringen gemaakt en geniet u van het buitenleven. Natuurlijk is het daarbij wel belangrijk dat uw ronde tuintafel voldoet aan uw wensen.

Hoeveel mensen wilt u kwijt kunnen aan tafel? Hoeveel ruimte heeft u om de tafel neer te zetten? Allemaal vragen die van belang zijn bij het maken van de juiste keuze. Wij hebben een uitgebreid assortiment tuintafels, zowel rechthoekig als rond. Mocht er in ons assortiment toch geen tafel zitten die u aanspreekt, dan kunt u kiezen voor een op maat gemaakte tafel. Robuust, stoer of industrieel?

Het kan allemaal. In een persoonlijk gesprek in onze showroom nemen wij graag de mogelijkheden die wij u bieden voor de aanschaf van een ronde tuintafel met u door.

Wij maken de tafel zelf met beton, staal en hout.